Rohozec Ypsilon, svetlé výčapné pivo, stupňovitosť 10,99%, sud 50L. Výčapné pivo, varené tradičným českým postupom s tromi dávkami chmeľu, kvasené v otvorených kvasných kadiach,...
Výčapné pivo, varené tradičným českým postupom s tromi dávkami chmeľu, kvasené v otvorených kvasných kadiach, a dochmeľované za studena štvrtou dávkou špeciálneho chmeľu pre...
Pivo varené tradičným českým postupom s tromi dávkami chmeľu, kvasené v otvorených kvasných kadiach, a dochmeľované za studena štvrtou dávkou špeciálneho chmeľu pre špecifickú...
Máz je najpredávanejšie svijanské pivo ako v točenom, tak aj fľaškovom variante. Začali ho vyrábať v roku 1998 a rýchlo zaplnilo medzeru medzi slabšími pivami „na smäd“ a...
Máz je najpredávanejšie svijanské pivo ako v točenom, tak aj fľaškovom variante. Začali ho vyrábať v roku 1998 a rýchlo zaplnilo medzeru medzi slabšími pivami „na smäd“ a...
Svijanského Rytiera spoznáte na prvý dúšok - je totiž dochmeľovaný za studena, čo spôsobuje jeho veľmi špecifickú a unikátnu horkosť. Aj tým nesie zreteľný rukopis sládka Petra...
J.O. ŠLIK bol jedným z dávnych majiteľov ich pivovaru, a predovšetkým jedným z popredných vodcov protihabsburskej opozície, ktorý našiel smrť na popravisku na Staromestskom...
Nižšia veľmi jemná šmrnc, nižšia plnosť. V chuti sladovej, ľahko maslovej. Horkosť je stredná, s ľahko bylinnými tónmi. Doznievanie je sladové, s veľmi ľahkým bylinným a...
Nižšia veľmi jemná šmrnc, nižšia plnosť. V chuti sladovej, ľahko maslovej. Horkosť je stredná, s ľahko bylinnými tónmi. Doznievanie je sladové, s veľmi ľahkým bylinným a...
Nižšia veľmi jemná šmrnc, nižšia plnosť. V chuti sladovej, ľahko maslovej. Horkosť je stredná, s ľahko bylinnými tónmi. Doznievanie je sladové, s veľmi ľahkým bylinným a...
Nižšia veľmi jemná šmrnc, nižšia plnosť. V chuti sladovej, ľahko maslovej. Horkosť je stredná, s ľahko bylinnými tónmi. Doznievanie je sladové, s veľmi ľahkým bylinným a...
Stredná jemná šmrnc, stredná plnosť. V chuti sladšie, sladové, so strednou ostrejšou horkosťou a korenisto chmeľovými tónmi. Doznievanie je korenisto chmeľové a sladšie sladové.
Střední jemný říz, střední plnost. V chuti sladší, sladové, se střední ostřejší hořkostí a kořenitě chmelovými tóny. Doznívání je kořenitě chmelové a sladší sladové.
Stredná jemná šmrnc, stredná plnosť. V chuti sladšie, sladové, so strednou ostrejšou horkosťou a korenisto chmeľovými tónmi. Doznievanie je korenisto chmeľové a sladšie sladové.
Predpredaj zeleného piva 2024 zahájený!Predpredaj - V distribúcii od 18. 3. 2024
Objednávky prijímame do VYPREDANIA ZÁSOB. Ďakujeme za pochopenie :-)
Nenechajte si ujsť...
Medové ochutené pivo, svetlé, spodne kvasené, nefiltrované, nepasterizované.
Klasický, na dva rmuty uvarený ležiak v kombinácii s kyjovským medom. Výsledkom je pivná lahôdka s...
Svetlý ležiak s hustou, krémovou penou, strednou plnosťou a vyváženou horkosťou. Vyrába sa z najkvalitnejších surovín a zreje v ležiackych pivniciach pri nízkych teplotách. Varí...
Svetlý ležiak s hustou, krémovou penou, strednou plnosťou a vyváženou horkosťou. Vyrába sa z najkvalitnejších surovín a zreje v ležiackych pivniciach pri nízkych teplotách. Varí...
Svetlý ležiak s hustou, krémovou penou, strednou plnosťou a vyváženou horkosťou. Vyrába sa z najkvalitnejších surovín a zreje v ležiackych pivniciach pri nízkych teplotách. Varí...
Svetlý ležiak s hustou, krémovou penou, strednou plnosťou a vyváženou horkosťou. Vyrába sa z najkvalitnejších surovín a zreje v ležiackych pivniciach pri nízkych teplotách. Varí...
Svetlé výčapné pivo varené tradičnou technológiou, kedy kvasí v otvorených spilkách a zreje pri nízkej teplote v ležiackych pivniciach. Vyznačuje sa zlatistou farbou, čistou...
Svetlé výčapné pivo varené tradičnou technológiou, kedy kvasí v otvorených spilkách a zreje pri nízkej teplote v ležiackych pivniciach. Vyznačuje sa zlatistou farbou, čistou...
Sladovňa spracováva sladovnícke odrody jarného jačmeňa odporúčané na výrobu českého piva a nadväzuje tak na tradíciu vyrábaných sladov.
Dnešná znovu obnovená prevádzka pivovaru...
Sladovňa spracováva sladovnícke odrody jarného jačmeňa odporúčané na výrobu českého piva a nadväzuje tak na tradíciu vyrábaných sladov.
Dnešná znovu obnovená prevádzka pivovaru...
Na výrobu spodne kvasených pív používame iba hanácky slad zo sladovne Záhlinice, žatecký chmeľ, vodu a pivovarské kvasnice. Pre vrchne kvasené pivá používame rôzne postupy...
Žatec Baronka Premium
Pivo vyššej plnosti a silnejším rezom je uvarené podľa originálneho receptu zo začiatku 20. storočia. Jeho chuť umocnená zlatou farbou s odleskami až do...