Tmavý ležiak Prémium. Vyznačuje sa veľmi výraznou plnosťou a bohatou penou typickou pre tmavých ležiakov. V chuti sa príjemne spája sladkosť s horkosťou a všetko dokresľuje vôňa...
11° svetlý ležiak z produkcie pivovaru Hubertus Kácov je charakteristická mierne zakalenou zlatistou farbou, chmeľovou vôňou a strednou horkosťou, ktorá je veľmi príjemná a...
11° svetlý ležiak z produkcie pivovaru Hubertus Kácov je charakteristická mierne zakalenou zlatistou farbou, chmeľovou vôňou a strednou horkosťou, ktorá je veľmi príjemná a...
11° svetlý ležiak z produkcie pivovaru Hubertus Kácov je charakteristická mierne zakalenou zlatistou farbou, chmeľovou vôňou a strednou horkosťou, ktorá je veľmi príjemná a...
Svetlý ležiak Prémium je vlajkovou loďou pivovaru Hubertus Kácov. Vyznačuje sa príjemnou výraznou horkosťou, plnou chuťou a vynikajúcou penivosťou. Nižšie prekvasenie zaisťuje...
Svetlý ležiak Prémium je vlajkovou loďou pivovaru Hubertus Kácov. Vyznačuje sa príjemnou výraznou horkosťou, plnou chuťou a vynikajúcou penivosťou. Nižšie prekvasenie zaisťuje...
Kamenická 11 ° je spodne kvasené pivo Plzenského typu uvarené tradičnou technológiou z troch druhov sladu, chmelené odrodami Magnum a Žatecký poloraný červeňák. Vyznačuje sa...
Kamenická 12 je spodne kvasené pivo Plzenského typu uvarené tradičnou technológiou z troch druhov sladu, chmelené odrodami Premiant a Žatecký poloraný červeňák. Vyznačuje sa...
Karol IV. bol zakladateľom hradu Twingenberg, ktorý stával nad Bielkovickým údolím a ktorý bol inšpiráciou pre názov nášho pivovaru. Preto sa náš typicky český 11° ležiak ani...
Karol IV. bol zakladateľom hradu Twingenberg, ktorý stával nad Bielkovickým údolím a ktorý bol inšpiráciou pre názov nášho pivovaru. Preto sa náš typicky český 11° ležiak ani...
Všetky pivá z pivovaru Hrádek Slavičín sú striktne vyrábané klasickou českou technológiou, teda vo varniach dvojrmutovým spôsobom.
Nasleduje kvasenie ako v otvorených kadiach,...
Všetky pivá z pivovaru HRÁDEK Slavičín sú striktne vyrábané klasickou českou technológiou, teda vo varniach dvojrmutovým spôsobom.
Nasleduje kvasenie ako v otvorených kadiach,...
Pre raž je typické, že sa jedná o chuťovo veľmi výraznú obilninu. Charakteristická chuť ražného piva vedie k ľahkej a osviežujúcej povahe, ktorá je vyvážená chmeľovou horkosťou....
Pre raž je typické, že sa jedná o chuťovo veľmi výraznú obilninu. Charakteristická chuť ražného piva vedie k ľahkej a osviežujúcej povahe, ktorá je vyvážená chmeľovou horkosťou....
Pre raž je typické, že sa jedná o chuťovo veľmi výraznú obilninu. Charakteristická chuť ražného piva vedie k ľahkej a osviežujúcej povahe, ktorá je vyvážená chmeľovou horkosťou....
Ľahší nefiltrovaný svetlý ležiak, za studena chmelený a príjemne horký. Špecifickou prísadou, ktorá dáva tomuto pivu charakteristickú sviežu chuť a vôňu, je nová česká odroda...
Nefiltrovaný svetlý ležiak plzenského typu varený tradičným postupom na tri rmuty iba z českého sladu a dvoch druhov chmeľu. Vyznačuje sa vyššou plnosťou a jemnými chmeľovými...
Chovateľ je pivo svetlo zlatistej farby so strednou príjemnou horkosťou, vyváženej sladovej chuti a vyšším rezom. Ideálny nápoj na dlhšiu konzumáciu alebo pri domácich prácach.
Chovateľ je pivo svetlo zlatistej farby so strednou príjemnou horkosťou, vyváženej sladovej chuti a vyšším rezom. Ideálny nápoj na dlhšiu konzumáciu alebo pri domácich prácach.
Pivo s len zdanlivo podivným názvom… Ich Kočkodan je ležiak, pre ktorého je charakteristická medená farba s výraznou chutou viedenského a bavorského sladu. Chmeľová aróma a...
V roku 1541 vtedajší držiteľ Kojetína Ján z Pernštejna udelil mešťanom zvláštny poriadok čapovania vína a piva. Pivo bolo varené iba v tzv. pivovarných domoch. V roku 1556...
V roku 1541 vtedajší držiteľ Kojetína Ján z Pernštejna udelil mešťanom zvláštny poriadok čapovania vína a piva. Pivo bolo varené iba v tzv. pivovarných domoch. V roku 1556...
Ich prémiový ležiak vyniká vyššou horkosťou a výraznou chmeľovou arómou. Pivo sa varí tradičnou technológiou zo sladov z lokálnych jačmeňov z oblasti strednej Hané, vyrábaných v...
Ich prémiový ležiak vyniká vyššou horkosťou a výraznou chmeľovou arómou. Pivo sa varí tradičnou technológiou zo sladov z lokálnych jačmeňov z oblasti strednej Hané, vyrábaných v...
Ich prémiový ležiak vyniká vyššou horkosťou a výraznou chmeľovou arómou. Pivo sa varí tradičnou technológiou zo sladov z lokálnych jačmeňov z oblasti strednej Hané, vyrábaných v...
Pivo zlatistej farby s vyváženou chmeľovou chuťou a stredne plnou vôňou sladu. Príjemná jemná horkosť Včelára spolu so strednou plnosťou, rovnako ideálna šmrnc a stabilná...
Pivo zlatistej farby s vyváženou chmeľovou chuťou a stredne plnou vôňou sladu. Príjemná jemná horkosť Včelára spolu so strednou plnosťou, rovnako ideálna šmrnc a stabilná...
Tradičný český ležiak pripravovaný klasickou technológiou z vlastného sladu, žateckého chmeľu a pramenitej vody. Dlhšia doba zrenia dáva pivu Konrad 11 ° zamatovo jemnú a...
Tradičný český ležiak pripravovaný klasickou technológiou z vlastného sladu, žateckého chmeľu a pramenitej vody. Dlhšia doba zrenia dáva pivu Konrad 11 ° zamatovo jemnú a...
Tradičný český ležiak pripravovaný klasickou technológiou z vlastného sladu, žateckého chmeľu a pramenitej vody. Dlhšia doba zrenia dáva pivu Konrad 11 ° zamatovo jemnú a...
Perlou mezi vratislavickými pivy je Konrad 12°. Prémiový světlý ležák s 5,2 % obj. alkoholu, silnou plnou chutí, zlatou barvou, hustou pěnou a brilantním řízem oceňují nejen...
Perlou mezi vratislavickými pivy je Konrad 12°. Prémiový světlý ležák s 5,2 % obj. alkoholu, silnou plnou chutí, zlatou barvou, hustou pěnou a brilantním řízem oceňují nejen...
Perlou medzi vratislavskými pivami je Konrad 12°. Prémiový svetlý ležiak s 5,2 % obj. alkoholu, silnou plnou chuťou, zlatou farbou, hustou penou a brilantným rezom oceňujú...
Nealkoholické pivo s príchuťou višní a triešnej. Dokonalosť chuti je tvorená 2% ovocného podielu. Osviežujúci mixovaný nápoj z piva vhodný nielen pre ženy.
Konrad Chytrón je nealkoholické pivo s príchuťou citrusov a bazy. Vyznačuje sa výraznou citrónovou chuťou, ktorá tvorí s horkým pivom dokonale vyváženú harmóniu chutí a vôní.
Veľmi obľúbený tmavý ležiak návratom k pôvodnému názvu Kapucín pripomína, že sa vtedajšia receptúra používa aj dnes pri výrobe tohto tmavého piva Konrad. Lahodná chuť ladená...
Je ľahké, osviežujúce, ideálne na uhasenie smädu, vyrábané z tých najkvalitnejších surovín as najväčšou láskou. Aj táto receptúra dodržuje dostatočnú dobu zrenia na zaguľatenie...
Spodne kvasené silné plné nepasterizované pivo s vyšším obsahom alkoholu, vyváženou plnosťou a príjemným sladovým nástupom s jemne doznievajúcou horkosťou. Pivo je varené iba...
Krušnohôr Jedenástka ihneď zaujme svojou svetlo zlatistou farbou a príjemnou chmeľovou arómou žateckého chmeľu. Po napití potom objavíte jej ľahšie až stredne plné telo a mierne...
Tento prémiový ležiak je typický svojou iskrivou zlatistou farbou a krémovou bielou penou. Vo vôni prevláda jemná vôňa chmeľu. Po napití potom pivu dominuje plné sladové telo a...
Zoznámte sa s ich prvým ležiakom, ktorý uvarili s použitím českého chmeľu Harmónia. V receptúre sa snažili docieliť dobrej piteľnosti a príjemnej vône. Posúďte sami, či sa im...
Zoznámte sa s ich prvým ležiakom, ktorý uvarili s použitím českého chmeľu Harmónia. V receptúre sa snažili docieliť dobrej piteľnosti a príjemnej vône. Posúďte sami, či sa im...