Polička - pivné sudy 50l
Na tejto stránke nájdete rôzne piva v súdku 50l z úžasného Pivovaru Polička. Tak na čo ešte čakáte, choďte ich omrknúť. ;-)
#showmore#
Veríme, že ho väčšina z Vás pozná, pivovar zľudovel hoci je malý. Pri tomto pivovare si veľmi veľmi vážime skutočnosť, že u svojich pív asi ako jediný uvádza EPM (extrakt pôvodnej mladiny), teda tú dôležitú a kedysi povinnú stupňa vitosť piva. Varí lahodná pivečka, a to výhradne v nepasteri, čo ocení každý labužník. Nedávnou novinkou je pivo Kunhuta, 11° rezaný ležiak, veľmi pekná záležitosť.
Poznáme to pivo už veľa rokov a nikdy nesklamalo či už z fľaše alebo zo suda. Odporúčame!
Najpredávanejšie
Pivovar Polička
Pivovar Polička je jedným z najznámejších pivovarov v Českej republike. S dlhou tradíciou a bohatým dedičstvom je to obľúbené miesto pre milovníkov piva a turistov z celého sveta. Tento článok vám priblíži históriu pivovaru Polička, tradičné pivovarské techniky, populárne pivá, význam pivovaru v komunite a mnoho ďalšieho.
História pivovaru Polička
#showmore#
Pivovar Polička má bohatú históriu siahajúcu až do roku 1547, kedy bol založený. Odvtedy sa stal jedným z popredných pivovarov v regióne a symbolom českého pivovarníctva. Pôvodným. Odvtedy pivovar prešiel mnohými zmenami a modernizáciami, ale stále si udržuje tradičné hodnoty a kvalitu.
Tradičné pivovarské techniky
Pivovar Polička je známy svojimi tradičnými pivovarskými technikami, ktoré sa dodržiavajú po stáročia. Pivovar využíva iba najkvalitnejšie suroviny, ktoré sú dôkladne vybrané a testované. Základnými ingredienciami sú slad, voda, chmeľ a kvasinky. Tieto suroviny sú starostlivo kombinované a spracované, aby vytvorili jedinečnú chuť a arómu piva.
Suroviny používané pri varení
Pivovar Polička kladie veľký dôraz na kvalitu a čistotu svojich surovín. Slad pochádza z najlepších oblastí, kde sa pestuje jačmeň najvyššej kvality. Voda je získavaná z miestnych prameňov, ktoré sú známe svojou čistotou a mineralizáciou. Chmeľ, ktorý dodáva pivu charakteristickú horkosť a aromatickú vôňu, je starostlivo vyberaný a používaný v optimálnom množstve.