Pivovar Orlovna - pivo v Pet
V tejto kategórii nájdete rôzne pivo vo fľašiach Pivovaru Orlovna priamo z Uherského Hradiště. Tak na čo ešte čakáte, choďte ich omrknúť. ;-)
#showmore#
Minipivovar Orlovna s.r.o je novo vzniknutý pivovar v Uh.Hradišti vriaci svoje pivá klasickým dvojrmutovým spôsobom, zakončeným dlhším chmeľovarom. Kvasenie tu prebieha klasicky v otvorených kadiach v priestore spilky. Ležanie potom v ležiackej pivnici v dĺžke okolo 40 dní a pri nízkej teplote cca 2°C. Proces výroby je dokončený dvojitou filtráciou na kremelinovom filtri a stáčaním do keg sudov a Pet fliaš pod atmosférou inertného plynu (CO2 a Dusík).
Charakteristika piva
Pivo z Pivovar Orlovna je charakteristické svojou plnosťou, vôňou a jemnou chmeľovou horkosťou. Vďaka tradičným postupom a použitiu kvalitných surovín sa jedná o skvelý príklad českého piva. Návštevníci môžu ochutnať rôzne druhy pív, vrátane svetlého, tmavého, polotmavého a špeciálnych sezónnych pív.
Najpredávanejšie
Predstavenie Pivovar Orlovna
Pivovar Orlovna sa nachádza v historickom centre mesta Uherské Hradiště v južnom Moravskom kraji. Jeho jedinečnosť spočíva v kombinácii moderných technológií s tradičným pivovarníckym remeslom, ktoré vytvára vynikajúci chuťový zážitok pre návštevníkov.
História a tradícia pivovaru
#showmore#
Pivovar Orlovna má bohatú históriu siahajúcu až do 19. storočia. Bol založený ako rodinný podnik a postupom času sa stal jedným z popredných pivovarov v regióne. Tradičné pivovarnícke postupy sa odovzdávajú z generácie na generáciu, čo zaisťuje nezameniteľnú kvalitu piva.
Výroba piva v Pivovar Orlovna
V pivovare Orlovna je výroba piva vedená s vášňou a odbornosťou. Pivovarníci starostlivo vyberajú kvalitné suroviny, ako je slad a chmeľ, ktoré sú základom skvelého piva. Proces výroby piva zahŕňa zmiešanie surovín, kvasenie, zrenie a fľašovanie. Všetky tieto kroky sú starostlivo sledované, aby sa zabezpečila vysoká kvalita a chuť piva.
Podpora regionálneho rozvoja
Pivovar Orlovna prispieva k regionálnemu rozvoju Uhorského Hradište a okolia. Zamestnáva miestnych obyvateľov a spolupracuje s miestnymi dodávateľmi surovín. Priestor pivovaru je často využívaný na organizovanie spoločenských a kultúrnych udalostí, čo prináša ekonomický prospech mestu.