Topolské výčapné pivo 10°
Topoľská desiatka je ideálne pivo na zahnanie smädu. Aj napriek tomu, že je to "iba" desiatka, jedná sa pivo plné chutí. Sladovosť aj horkosť sú v...
Svetlý ležiak uvarený podľa receptu víťazného piva zo súťaže Moravia homebrewers meeting 2022, sladové, plné pivo s vyššou bylinnou horkosťou, ktorú ľahko dopĺňa kvetinová aróma.
Topoľský Signál - American Pale Ale je vrchne kvasená zlatistá trinástka. Vo vôni môžete hľadať exotické ovocie a citrusy. Horkosť suchá, ale jemná. Výsledkom je harmonické...
Zaujímavé spojenie Slovinského a Českého chmeľu. Varené dekokčne ako ležiak. Vo vôni môžete nájsť exotické ovocie ako mango doplnené o arómu kvetín a chmeľových živíc. Chuť je...
S ích Topoľským ležiakom radi zabudnete na všedné starosti. Jemná vôňa a chuť, Žateckého poloraného červeňáka, Vás odnesie do raja žateckých chmeľníc. Už pri prvom pohľade na...
Topoľský svetlý ležiak - jedenástka je výrazne chmeľová až korenistá. Použitie menej tradičných českých chmeľov Agnus a Rubín má za následok drsnejšiu horkosť a celkový prejav...
Svetlý ležiak Tri Sestry je vytvorený špeciálne pre hudobnú skupinu Tri Sestry. Vyznačuje sa predovšetkým intenzívnejšou horkosťou, ktorú sme dosiahli zvýšením dávky žateckého...
Anciáš je pivo pre chlapov, jeho vyššia horkosť dopĺňa plné telo, vyššia šmrnc a zlatá farba. Nepije sa na smäd, ale pre pôžitok z piva, ktoré má výraznú a silnú chuť. Pretože...
Jedenástka, ktorá sa osvedčila na ich Svätojanských posedeniach pri gitare aj na narodeninových oslavách. Je osviežujúca a zároveň silná, má plnú chuť a zlatú farbu, plnosť...
Medové ochutené pivo, svetlé, spodne kvasené, nefiltrované, nepasterizované.
Klasický, na dva rmuty uvarený ležiak v kombinácii s kyjovským medom. Výsledkom je pivná lahôdka s...
Sladovňa spracováva sladovnícke odrody jarného jačmeňa odporúčané na výrobu českého piva a nadväzuje tak na tradíciu vyrábaných sladov.
Dnešná znovu obnovená prevádzka pivovaru...
Sladový dom spracováva sladové odrody jarného jačmeňa odporúčané na výrobu českého piva, a preto sleduje tradíciu vyrobených sladov.
Dnešná obnovená prevádzka pivovaru sa začala...
Sladovňa spracováva sladovnícke odrody jarného jačmeňa odporúčané na výrobu českého piva a nadväzuje tak na tradíciu vyrábaných sladov.
Dnešná znovu obnovená prevádzka pivovaru...
Sladovňa spracováva sladovnícke odrody jarného jačmeňa odporúčané na výrobu českého piva a nadväzuje tak na tradíciu vyrábaných sladov.
Dnešná znovu obnovená prevádzka pivovaru...
Svetlý ležiak, spodne kvasené, 3x chmelené najlepšími českými chmeľmi, varené klasickou metódou dekokčného rmutovania na II. rmuty. Pivo sa vyznačuje vyššou horkosťou a je...
Na výrobu spodne kvasených pív používame iba hanácky slad zo sladovne Záhlinice, žatecký chmeľ, vodu a pivovarské kvasnice. Pre vrchne kvasené pivá používame rôzne postupy...
V pivovare používajú obvykle dvojrmutový spôsob varenia piva s kvasením v otvorených spilkách as dokvasovaním v ležiackych tankoch pri teplote 2°C.Na výrobu spodne kvasených pív...
V pivovare používajú obvykle dvojrmutový spôsob varenia piva s kvasením v otvorených spilkách as dokvasovaním v ležiackych tankoch pri teplote 2°C.Na výrobu spodne kvasených pív...
Piva značky Zlínský Švec ® sú nefiltrované a nepasterizované, teda mierne zakalené prítomnosťou pivovarských kvasníc. Vďaka tomu sú neochudobnené o vitamíny a minerály.V...
Na výrobu spodne kvasených pív používame iba hanácky slad zo sladovne Záhlinice, žatecký chmeľ, vodu a pivovarské kvasnice. Pre vrchne kvasené pivá používame rôzne postupy...
Na výrobu spodne kvasených pív používame iba hanácky slad zo sladovne Záhlinice, žatecký chmeľ, vodu a pivovarské kvasnice. Pre vrchne kvasené pivá používame rôzne postupy...