Zaujímavé spojenie Slovinského a Českého chmeľu. Varené dekokčne ako ležiak. Vo vôni môžete nájsť exotické ovocie ako mango doplnené o arómu kvetín a chmeľových živíc. Chuť je...
S ích Topoľským ležiakom radi zabudnete na všedné starosti. Jemná vôňa a chuť, Žateckého poloraného červeňáka, Vás odnesie do raja žateckých chmeľníc. Už pri prvom pohľade na...
Topoľský svetlý ležiak - jedenástka je výrazne chmeľová až korenistá. Použitie menej tradičných českých chmeľov Agnus a Rubín má za následok drsnejšiu horkosť a celkový prejav...
Topoľské výčapné pivo vás príjemne prekvapí svojou plnosťou a chmeľovo výrazným prejavom. V ponuke ide o najviac horký mok, ktorý zaháňa smäd s chuťou ozajstného piva.
Svetlý ležiak Tri Sestry je vytvorený špeciálne pre hudobnú skupinu Tri Sestry. Vyznačuje sa predovšetkým intenzívnejšou horkosťou, ktorú sme dosiahli zvýšením dávky žateckého...
Anciáš je pivo pre chlapov, jeho vyššia horkosť dopĺňa plné telo, vyššia šmrnc a zlatá farba. Nepije sa na smäd, ale pre pôžitok z piva, ktoré má výraznú a silnú chuť. Pretože...
Jedenástka, ktorá sa osvedčila na ich Svätojanských posedeniach pri gitare aj na narodeninových oslavách. Je osviežujúca a zároveň silná, má plnú chuť a zlatú farbu, plnosť...
Medové ochutené pivo, svetlé, spodne kvasené, nefiltrované, nepasterizované.
Klasický, na dva rmuty uvarený ležiak v kombinácii s kyjovským medom. Výsledkom je pivná lahôdka s...
Sladovňa spracováva sladovnícke odrody jarného jačmeňa odporúčané na výrobu českého piva a nadväzuje tak na tradíciu vyrábaných sladov.
Dnešná znovu obnovená prevádzka pivovaru...
Sladový dom spracováva sladové odrody jarného jačmeňa odporúčané na výrobu českého piva, a preto sleduje tradíciu vyrobených sladov.
Dnešná obnovená prevádzka pivovaru sa začala...
Sladovňa spracováva sladovnícke odrody jarného jačmeňa odporúčané na výrobu českého piva a nadväzuje tak na tradíciu vyrábaných sladov.
Dnešná znovu obnovená prevádzka pivovaru...
Sladovňa spracováva sladovnícke odrody jarného jačmeňa odporúčané na výrobu českého piva a nadväzuje tak na tradíciu vyrábaných sladov.
Dnešná znovu obnovená prevádzka pivovaru...
Svetlý ležiak, spodne kvasené, 3x chmelené najlepšími českými chmeľmi, varené klasickou metódou dekokčného rmutovania na II. rmuty. Pivo sa vyznačuje vyššou horkosťou a je...
Na výrobu spodne kvasených pív používame iba hanácky slad zo sladovne Záhlinice, žatecký chmeľ, vodu a pivovarské kvasnice. Pre vrchne kvasené pivá používame rôzne postupy...
V pivovare používajú obvykle dvojrmutový spôsob varenia piva s kvasením v otvorených spilkách as dokvasovaním v ležiackych tankoch pri teplote 2°C.Na výrobu spodne kvasených pív...
V pivovare používajú obvykle dvojrmutový spôsob varenia piva s kvasením v otvorených spilkách as dokvasovaním v ležiackych tankoch pri teplote 2°C.Na výrobu spodne kvasených pív...
Piva značky Zlínský Švec ® sú nefiltrované a nepasterizované, teda mierne zakalené prítomnosťou pivovarských kvasníc. Vďaka tomu sú neochudobnené o vitamíny a minerály.V...
Na výrobu spodne kvasených pív používame iba hanácky slad zo sladovne Záhlinice, žatecký chmeľ, vodu a pivovarské kvasnice. Pre vrchne kvasené pivá používame rôzne postupy...
Na výrobu spodne kvasených pív používame iba hanácky slad zo sladovne Záhlinice, žatecký chmeľ, vodu a pivovarské kvasnice. Pre vrchne kvasené pivá používame rôzne postupy...